Uvjeti plaćanja

 

KUPOVINA U WEB SHOPU - OPCI UVJETI POSLOVANJA

BRZA I JEDNOSTAVNA ISPORUKA

Narucenu robu isporucujemo isti ili slijedeci dan .Vaš ce paket biti dostavljen izravno na adresu koju ste upisali kao kontakt a Vi cete prije same isporuke biti kontaktirani od dostavljaca. Molimo Vas da pod kontakt navedete tocnu adresu s poštanskim brojem i telefonski broj.
 
DOSTAVU VRŠIMO
-putem Tiska ,  ili dostava na vrata HP ili  Oversea
 
CIJENA DOSTAVE
Za sve pakete do 5kg težine dostava je 25,00kn. Poštarinu obracunavamo na isporuke do 500,00kn vijednosti. Iznad 500,00kn vrijednosti narucenu robu šaljemo bez troškova dostave.

NAPOMENA
( vrijedi za kupce s narudžbom iznad 500,00 kn)
Kako sistem naplate na našem webu obracun vrši na sve isporuke, vi cete u iznosu poštarine primiti "gratis"robu.

NAČ
INI PLAĆANJA
Narucenu robu možete platiti pouzecem,uplatom na ZRN po predračunu, općom Uplatnicom(uglavnom poduzeća) ili online kreditnim karticama: Mastercard, Visa, i Maestro.

PLAĆANJE POUZEĆEM
Ukoliko ste odabrali placanje pouzecem nakon zaprimljene narudžbe, te potvrde iste pošiljku ćemo uputiti na Vašu kontakt adresu, a prilikom preuzimanja pošiljke od dostavljaca,dužni ste platiti otkupninu koju sacinjava vrijednost narucenih artikala sa uracunatim PDV-om + iznos poštarine. 

VAŽNO Ne preuzimanje paketa vas obavezuje da kod slijedeće ili opetovanog slanja iste narudžbe podmirite trošak prethodnog slanja paketa ili si zadržavamo pravo ne slanja paketa. 

UPLATA NA ŽRN PO PONUDI
Poslovnim korisnicama omogućeno je virmansko plaćanje. Predračun ćete, nakon izvršene narudžbe, zaprimiti na Vašu e-mail adresu.Na predracunu ce se nalaziti svi potrebni podaci kako biste mogli izvršiti uplatu na naš žrn. Nakon što uplata postane vidljiva na našem poslovnom računu, poslati ćemo Vam pošiljku. Plaćanje po predračunu prvenstveno je namijenjeno pravnim osobama, zbog toga je potrebno prilikom registracije upisati i odgovarajuce podatke-naziv i adresu tvrtke, OIB. Uplatu po predračunu potrebno je izvršiti u roku od tri dana od dana ispostavljanja
Predračuna.
 
PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA
Na stranici  Pay Way-a odaberite vrstu kreditne kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke.Kada potvrdite kupnju vidjeti ćete potvrdu o Vašoj narudžbi koja ce biti poslana na Vašu e-mail adresu. Pay Way sustav poslati će Vam potvrdu na e-mail o autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Radi Vaše zaštite Pay Way sustav nam ne dopušta naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj Vaše kreditne kartice.

ZAMJENA ARTIKALA

ZAMJENA ARTIKALA
U pojedinačnim slučajevima ,kada naručene artikle nismo u mogućnosti isporučiti, uz Vašu suglasnost isporučiti ćemo artikle koji cijenom i kvalitetom odgovaraju prvotno naručenim artiklima.

RASPRODANI ARTIKLI
U nekim je slučajevima moguće da neke od naručenih artikala ne možemo isporučiti,odnosno,da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan. U slučaju rasprodanosti artikla,kupac će biti obaviješten ili e-mailom ili telefonom. Molimo Vas za razumijevanje, te vjerujemo da ćete u našoj bogatoj ponudi pronaći zamjenski artikal koji prvotno naručenom odgovara i cijenom i kvalitetom.

REKLAMACIJA
Sve proizvode prije predaje dostavljačima detaljno pregledavamo i kontoliramo ispravnost. Nakon zaprimanja pošiljku pregledajte te ukoliko primjetite oštecenja o tome nas obavijestite. U slucaju da Vam je pristigla pošiljka oštecena u transportu ,vratite istu po dostavljaču na našu adresu a Vama će biti poslana nova pošiljka sa ispravnim artiklima na naš trošak. Ako sadržaj pošiljke ne odgovara narudžbi ,pošiljku vraćate na naš trošak a mi ćemo Vama poslati ispravan proizvod na naš trošak. Ukoliko neki od narušenih artikala koje ste primili poštom ne odgovara ili Vam se jednostavno ne svida,slobodno ga možete reklamirati u roku od sedam dana od dana preuzimanja uz predocenje orginalnog računa i u orginalnoj ambalaži.

ZAMJENSKI ARTIKAL ILI NOVAC VRAĆAMO NAKON ŠTO ZAPRIMIMO SPORNE ARTIKLE, ALI SAMO U SLUCAJU DA SE ISPOŠTUJU SVI UVJETI ZAMJENE PROIZVODA.
NAGLAŠAVAMO DA JE UZ ARTIKLE KOJI SE VRAĆAJU , MIJENJAJU ILI REKLAMIRAJU OBAVEZNO PRILOŽITI ORGINALNU DOKUMENTACIJU ,koja Vam je isporučena sa artiklima ,MORAJU BITI VRAĆENI U ORGINALNOM pakiranju te PRAVILNO ZAŠTIĆENI kako bi se smanjila mogućnost oštecivanja proizvoda prilikom transporta.

Povrat izvršiti na adresu: Exemplar jdoo, Nehajska 59 ,Zagreb
OTPREMNE TROŠKOVE u slučaju povrata robe radi “ne svidanja” iste, SNOSI KUPAC.

PRAVO NA STORNIRANJE NARUDŽBE
Naručene artikle imate pravo stornirati u roku od 12 sati od dana narudžbe bez dodatnih troškova.

PROMIJENA CIJENE
Pridržavamo pravo promijene cijena bez prethodne najave. Točnu cijenu na dan narudžbe možete provjeriti putem interneta e-mailom.Na računima koje ispostavljamo sa robom naći ćete ispravnu cijenu sa uključenim PDV-om.

POPUSTI
Sa stalnim kupcima dogovaramo posebne uvjete na bazi kumulativnog mjesečnog prometa. Poslovnim korisnicima obračunavaju se veleprodajne cijene na koje takoder odobravamo odredeni popust na bazi tromjesečnog prometa. Popuste odobravamo i ukoliko se kupuju veće količine istoga artikla. Za svakoga kupca vodimo posebnu evidenciju kojom reguliramo popuste i ostale pogodnosti.

PODRŠKA KORISNICIMA
Ukoliko Vam je potreban savjet bez obzira radi li se o izboru artikala ili o izradi istih možete nas kontaktirati na e-mail. Odgovor će Vam biti poslan u najbržem mogućem roku. Radi lakše komunikacije molimo Vas da koristite ispravne i važece kako e-mail adrese , kako bismo izbjegli moguće neugodnosti.

ZAŠTITA POVJERLJIVIH PODATAKA
U Exemplar j d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne osnovne podatke o kupcima/korisnicima,potrebne za provedbu kartičnih transakcija i narudžbi. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Exemplar j.d.o.o koji su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

SIGURNOSNA POLITIKA
Tvrtka ozbiljno shvaća prijevare i suraduje potpuno sa nadležnim službama u progonu svakoga tko koristi ukradene kreditne kartice. Exemplar j. d.o.o zadržava pravo potraživati dodatne informacije te ukoliko do toga dođe kontaktirati ćemo Vas telefonom ili e-mailom. Sve mjere kojima se koristimo služe iskljucivo Vašoj sigurnosti kako bi pokušaje krade identiteta ili povjerljivih informacija sveli na minimum.

ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA
Svi sadržaji objavljeni na našim web stranicama kao što su tekstovi, zaštitni znakovi, ikone, slike,digitalni sadržaji, softver te svi ostali sadržaji na stranici koji nisu navedeni, a objavljeni su na našim stranicama vlasništvo su tvrtke Exemplar j. d.o.o, te su zašticeni domaćim i medunarodnim pravima.

OSTALO
 -Ne odgovaramo za štete nastale nošenjem i korištenjem nakita ili samog repromaterijala za izradu istog
 -Kod nekih osoba sastav kože izaziva tamnjenje nekih metalnih elemenata.To ne ovisi o sastavu i kvaliteti samog repromaterijala već o koži osobe koja ih nosi ili o vrsti kozmetičkih sredstava koja se na kožu nanose.
-Kod nekih je osoba moguća pojava alergije iako je sav repromaterijal od kojega je
napravljen nakit kao ostali elementi u našoj prodaji antialergijski. Svi elementi su posrebreni, pozlaćeni ili srebrni te antialergijski, svi elementi prolaze kontrolu ureda za javno zdravstvo RH ,te posjedujemo potvrdu da ne sadrže nikal.

INFORMACIJE O RASPOLOŽIVOSTI ARTIKALA AŽURIRAJU SE DVOTJEDNO. UKOLIKO NEKI PROIZVODI NISU DOSTUPNI KONTAKTIRATI CEMO VAS NAKON ZAPRIMANJA NARUDŽBE

 

Vaša košarica
Imate 0 proizvoda u košarici:
  UKUPNO: 0,00
Pregledaj košaricu
Isprazni košaricu