O nama

Poduzeće "Maxgate enterprises d.o.o." je osnovano 2010.

Zbog preusmjerenja poduzeća
“Perla” na gotove proizvode , stvorila se mogućnost da “Maxgate enterprises” doo kao dugogodišnji dobavljač poduzeća “Perla” doo preuzme poslovanje u asortimanu repromaterijala i hoby programa.

Kao slijednik “Perle”
, “Maxgate” će pratiti dosadašnji trend potražnje šte će rezultirati i povećanjem asortimana uz još povoljnije cijene

Osniva
č i vlasnik je američka kompanija “Maxgate enterprises“LLC ,koja se preko 20 godina bavi prodajom robe iz asortimana nakita (poludragog kamenja, nakita i svih elemenata potrebnih za izradu nakita) i hoby programa. Kroz taj smo dugi period stvorili dobre kontakte s direktnim proizvođačima te imamo ugovore s nekoliko tvornica a na taj način osigurali smo kvalitetu i niske cijene proizvoda.

U toj širokoj ponudi nalazi se veliki asortiman poludragog i dragog kamenja /preko 80 vrsta/ u raznim oblicima, od kuglica raznih dimenzija do raznih drugih neobičnih oblika, koralji, biseri, te izbor minerala i fosila.
Imamo vlastiti ured u Hong Kongu a kontinuirano uvozimo robu iz 15 zemalja svijeta, a po potrebi dopunjujemo i s robom iz drugih država . Sve u cilju da Vam ponudimo veliki izbor repromaterija koji vam omogućuje beskrajne mogućnosti za izradu nakita po vašim idejama.     Da bismo i tu što više pomogli vašoj kretaivnosti ,možemo robu uvesti po vašem zahtjevu tj. prema vašem crtežu. Na taj način možete imati svoj unikatni element.

Svi elementi su posrebreni, pozlaćeni ili srebrni te antialergijski, svi elementi prolaze kontrolu ureda za javno zdravstvo RH ,te posjedujemo potvrdu da ne sadrže nikal.

Za kupce na veliko odobravamo značajni dodatni popust.

U našem prodajnom salonu možete pronaći veliki izbor unikatnog nakita koji možemo izraditi i prema Vašim željama.

Uz sve navedeno za izradu nakita uvrstili smo i neke druge proizvode iz hoby programa. Taj program isto proširujemo na osnovu vaših upita i pokazanog interesa.

 

Vaša košarica
Imate 0 proizvoda u košarici:
  UKUPNO: 0,00
Pregledaj košaricu
Isprazni košaricu