O nama

Poduzeće "Maxgate enterprises d.o.o." je osnovano 2010.

Zbog preusmjerenja poduzeća
“Perla” na gotove proizvode , stvorila se mogućnost da “Maxgate enterprises” doo kao dugogodišnji dobavljač poduzeća “Perla” doo preuzme poslovanje u asortimanu repromaterijala i hoby programa.

Kao slijednik “Perle”
, “Maxgate” će pratiti dosadašnji trend potražnje šte će rezultirati i povećanjem asortimana uz još povoljnije cijene

Osniva
č i vlasnik je američka kompanija “Maxgate enterprises“LLC ,koja se preko 20 godina bavi prodajom robe iz asortimana nakita (poludragog kamenja, nakita i svih elemenata potrebnih za izradu nakita) i hoby programa. Kroz taj smo dugi period stvorili dobre kontakte s direktnim proizvođačima te imamo ugovore s nekoliko tvornica a na taj način osigurali smo kvalitetu i niske cijene proizvoda.

U toj širokoj ponudi nalazi se veliki asortiman poludragog i dragog kamenja /preko 80 vrsta/ u raznim oblicima, od kuglica raznih dimenzija do raznih drugih neobičnih oblika, koralji, biseri, te izbor minerala i fosila.
Imamo vlastiti ured u Hong Kongu a kontinuirano uvozimo robu iz 15 zemalja svijeta, a po potrebi dopunjujemo i s robom iz drugih država . Sve u cilju da Vam ponudimo veliki izbor repromaterija koji vam omogućuje beskrajne mogućnosti za izradu nakita po vašim idejama.     Da bismo i tu što više pomogli vašoj kretaivnosti ,možemo robu uvesti po vašem zahtjevu tj. prema vašem crtežu. Na taj način možete imati svoj unikatni element.

Svi elementi su posrebreni, pozlaćeni ili srebrni te antialergijski, svi elementi prolaze kontrolu ureda za javno zdravstvo RH ,te posjedujemo potvrdu da ne sadrže nikal.

Za kupce na veliko odobravamo značajni dodatni popust.

U našem prodajnom salonu možete pronaći veliki izbor unikatnog nakita koji možemo izraditi i prema Vašim željama.

Uz sve navedeno za izradu nakita uvrstili smo i neke druge proizvode iz hoby programa. Taj program isto proširujemo na osnovu vaših upita i pokazanog interesa.

  ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA/Politika zaštite osobnih podataka/Pravila privatnosti

 Max gate Ent doo svojim kupcima prikuplja, obrađuje i čuva samo minimalnu količinu osobnih podataka koji su neophodni za izvršenje ugovornih i zakonskih obveza. U ove podatke spadaju naziv kupca (ime i prezime, ako je kupac fizička osoba), adresa, OIB te e-mail adresa na koju šaljemo robu 

Prikupljeni podaci obrađuju se samo u svrhu administracije i praćenja evidencije o izvršenoj prodaji. Podaci se ne otkrivaju niti ne prosljeđuju trećim stranama, osim u slučajevima kad je to zakonom propisano. (npr. za porezno izvještavanje i nadzor).

Svi prikupljeni podaci čuvaju se u zakonom utvrđenim rokovima, uz izmjene na temelju sljedećih legitimnih interesa

 Zaštita osobnih podataka naših korisnika je važna odgovornost naše tvrtke.Sve web aktivnosti tvrtke Maxgate ent.doo su u skladu zakonodavstvom Europske  Unije , konvencijama Vijeća Europe i Zakonom o zaštiti osobnh podataka.Politika privatnosti bavi se korištenjem informacijama tvrtke Maxgate Ent.doo , koje preuzima od Vas,kada posjetite našu web stranicu.

U tvrtki Maxgate Ent.doo poštujemo Vašu privatnost , zato Vaše osobne podatke uvijek brižno pohranjujemo.Svi preneseni podaci su zaštićeni od uplitanja treće strane , što Vam omogućuje bezbrižno i nesmetano poslovanje s tvrtkom Maxgate Ent.doo koje upravlja sa web  stranicom perla-nakit.eu.Mi nikada nećemo ni na koji način zlorabiti Vaše osobne podatke .Vaši kontakti i adrese nikada neće biti dostupni trećim osobama , osim u slučajevima propisanima zakonom .Nikada Vam nećemo slati e-mail poruke na adresu koju niste unijeli u navedene podatke , osim u slučaju važnih transakcijskih e-mail poruka koje ste posebno zatražili

Bilo kada se možete jednostavno odjaviti sa bilo koje od naših elektronskih obavijesti

Skupljanje i obrada podataka

Osobni podatak  predstavlja bilo koji podatak (Vaše ime, prezime, e-mail adresu ili kućnu adresu )koji se odnosi na odredjenu ili prepoznatljivu fizičku osobu, dakle pojedinca , bez obzira na oblik u kojemu je izražen.Maxgate Ent doo ne prikuplja Vaše osobne podatke ukoliko to sami ne omogućite pri narudjbi artikla, ili kada naručujete naše e-novosti.Prikupljanje istih vrši se isključivo radi ispunjenja ugovornih obveza i to samo u mjeri koja je potrebna da Vam Vaša narudjba bude dostavljena

Korištenje i obavjljivanje osobnih podataka

Tvrtka Maxgate ent.doo će koristiti Vaše osobne podatke isključivo iz tehničkih razloga uprave web stranice , da Vam omogući pristup do posebnih podataka ili za opću komunikaciju sa Vama.Maxgate Ent.doo neće prenositi Vaše podatke trećim osobama , ili ih bilo kako prodavati nekome drugome , osim ako pristup trećoj osobi izričito sami ne dozvolite.Zaposleni u poduzeću Maxgate Ent.doo su dužni poštovati povjerljivost Vaših podataka , i obavezani su na temelju sporazuma o povjerljivosti.

 Sloboda izbora

Podatke koje o sebi posredujete firmi Maxgate Ent.doo Vi nadzirete.Ako se odlučite da Vaše podatke ne želite povjeriti tvtki Maxgate Ent doo pristup do odredjenih web stranica će za Vas biti onemogućen.Korisnici, koji se žele odjaviti iz naših obavijesti, mogu nam pisati na e-mail info@perla-nakit.eu.Ako su se vaši osobni  podaci promijenili (e-mail adresa, prezime. Kućna adresa i tel.broj i sl.)molimo Vas da nas obavijestite o nastalim promjenama

 

  opći, neosobni podaci (korisnik tražilice,broj pregleda ,prosječno vrijeme posjeta stranice)bilježe automatski /ne kao dio prijave/Te informacije koristimo za mjerenje popularnosti naše web stranice, te poboljšanje sadržaja i upotrebe.Vaši podaci nisu predmet daljnjeg razmatranja i nisu vidljivi trećoj osobi

Vaša košarica
Imate 0 proizvoda u košarici:
  UKUPNO: 0,00
Pregledaj košaricu
Isprazni košaricu